Aktualności - Smaki Regionów
Książka Kuchnia Wrocławia
Zespół Szkół Gastronomicznych
Potrawy Regionalne
Poniedziałek, 27 , 2012

Smaki Regionów

Nalewka trześniowa z Chojnowa, ser kozi z kozieradką z „Koziej Łąki” w Łomnicy, kiełbasa wołyńska z Niemczy oraz sok jabłkowy z Maciejowego Sadu, to dolnośląskie produkty żywnościowe nominowane podczas XII konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” (25 sierpnia) do nagrody Perła 2012.
- A A A +
Drukuj Drukuj
 E-mail  E-mail
RSS RSS
Dolnośląską potrawą nominowaną do tej prestiżowej nagrody jest łemkowski „war ze zlepieńcami” z Karczmy Łemkowskiej.
Na obszerną relację zapraszamy Państwa do działu Imprezy.
 
Wróć ...
Aktualności - Smaki Regionów
.
Centrum Seniora