Kuchnia Wrocławia - Koktajl ogórkowy (wrocławskie hity)
Przekąski
Zupy
Dania główne
Desery
Napoje
Smakami Dolnego Śląska
Zespół Szkół Gastronomicznych
Potrawy Regionalne
Środa, 28 Lipiec, 2010

Koktajl ogórkowy (wrocławskie hity)

¾ l maślanki, 2-3 ogórki gruntowe, garść łuskanych orzechów włoskich, 1 łyżka posiekanego koperku, kilka listków świeżej melisy
- A A A +
Drukuj Drukuj
 E-mail  E-mail
Do maślanki włożyć plastry obranych ogórków, posiekany koperek i orzechy włoskie. Wszystko razem zmiksować. Włożyć opłukane świeże listki melisy, wymieszać i odstawić do lodówki, by napój mocno się schłodził.
 
Wróć ...
Kuchnia Wrocławia - Koktajl ogórkowy (wrocławskie hity)
.
Dolfil