Kuchnia Wrocławia - Koktajl selerowy (wrocławskie hity)
Przekąski
Zupy
Dania główne
Desery
Napoje
Smakami Dolnego Śląska
Zespół Szkół Gastronomicznych
Potrawy Regionalne
Środa, 28 Lipiec, 2010

Koktajl selerowy (wrocławskie hity)

3 szklanki maślanki, 1 pęczek selera naciowego, 1 cytryna
- A A A +
Drukuj Drukuj
 E-mail  E-mail
Opłukany seler naciowy drobno pokroić i zmiksować razem z sokiem z cytryny. Dolać maślankę i ponownie zmiksować. Jeśli chcemy, aby koktajl zawierał więcej potasu, zamiast maślanki dodajmy sok pomidorowy. Bez względu na rodzaj przed podaniem wrzućmy do napoju kilka kostek lodu.
 
Wróć ...
Kuchnia Wrocławia - Koktajl selerowy (wrocławskie hity)
.
Dolfil